Sabtu, 14 Ogos 2010

SALAM RAMADHAN

Assalamualaikum wbk....

Terlebih dahulu ampun dan maaf saya mohon kpd kalian yg sudi mengunjungi blog GEBU08.Terlalu lama blog ini tidak berupdate.Pada asalnya kesuntukan masa dan 'penyakit MALAS' yang membuatkan blog ini sunyi sepi namun KINI SUDAH HAMPIR 3 MINGGU SAYA KEHILANGAN LAPTOP KERJA SAYA YANG TERSIMPAN SEMUA HASIL KERJA SAYA YANG LAMA DAN TERKINI TERMASUK GAMBAR2 KELUARGA DAN ANAKANDA IMAN ZAHRA YG TERKINI (gambar besday Iman & saya..argghhh sedihnyaaa) semuanya belum sempat saya update even dlm facebook

Mmg sgt kecewa mmg sgt terkilan.Namun  tiada siapa dpt mengembalikannya KECUALI SI PENCURI ITU.Pada anadaian saya kepada INSAN YG KINI PEMILIK LAPTOP TERSEBUT PASTI TERBUKA HATINYA UNTUK MENJENGUK BLOG SAYA INI.SEBAB KEBANYAKAN YG TERKANDUNG DI DALAMNYA BERKAITAN DGN GEBU08 SERTA KERJA-KERJA SUAMI SAYA.SETIAP KERJA TERCATIT INFO NAMA DAN TEL NO.

Entahlah..saya masih berharap ada KEAJAIBAN akan berlaku namun tue semua tak mungkin berlaku..dah curi tak kan nak pulangkan.Saya harus bermula dari XERO '0'.

Tanpa laptop tanpa internet agak payah juga utk saya namun alhamdulillah sejak peristiwa kehilangan tue rezeki tidak putus buat saya dan suami serta Iman Zahra...Alhamdulillah.Sabar dan menerima takdir serta yakin ada hikmah pada setiap perkara baik dan buruk yg terjadi itulah yg sering suami katakan pada saya.

Harini saya boleh mengUPDATE sebab kesudian abang ipar En. Zukirmin meminjamkan laptop kpd saya dgn harapannya utk sy update busines online saya.sebab ini sumber utama punca rezeki saya bg membantu suami.

Buat masa nie tiada gambar yg lama dan baru utk dikongsi bersama pengunjung blog ini.Untuk proses recover gambar2 dari memory card memerlukan masa yg lama jadi sekiranya ada masa baru sy dpt update.Namun anda semua boleh mengunjungi facebook saya utk melihat gambar koleksi yg tidak sempat diupdate di dlm blog ini.

UNTUK ITU SAYA BERHARAP KEPADA SAUDARA SAUDARI YG INGIN BERTANYA TTG PRODUK GEBU08.SILA HUBUNGI SAYA TEL/SMS KE TALIAN 019-3959743.

Sempena bulan RAMADHAN yang penuh kemuliaan ini saya dan team GEBU08 memohon sepuluh jari memohon ampun dan maaf kepada kalian.Kami mengucapkan SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA DENGAN PENUH KEBERKATAN DAN KESEDERHANAAN.

0 comments:

Catat Ulasan